Business Awareness

Focus op Waarom, in plaats van Hoe en Wat.

De meest succesvolle bedrijven hebben vaak een duidelijke en eenvoudige strategie.

Ze hebben ook de neiging om zich te concentreren op Waarom ze dingen doen, in plaats van de nadruk te leggen op Wat en Hoe.

Onze aanpak

Open dialoog over "Waarom"

 

Wij vergemakkelijken veranderingsprocessen die helpen om de echte bestuurders van uw bedrijf te identificeren. Een belangrijk onderdeel van deze oefening is open dialoog over (gemeenschappelijke) waarden en uw missie. Wij gebruiken verschillende tools en technieken en management games. En altijd via een open dialoog. Als u uw bedrijf serieus neemt, zul je zelf een aantal fundamentele vragen stellen:

welke kernwaarden bepalen uw positie in het spel?
Wat is de reden van uw bedrijf?


L.E.A.D maatwerkprogramma voor leiders

Het resultaat is meestal een veel meer gerichte en efficiënte organisatie met leiders en medewerkers die veel meer bewust zijn. Wij geloven dat leiders die hun mensen echt waarderen (waarderen), die energie geven en die echte aandacht schenken, en wie dit met een hoge mate van toewijding doen, transformerend kunnen zijn. Daarom bieden we een speciaal ontworpen L.E.A.D programma voor leiders en (senior) managers.

Transformatie

De focus ligt op het creëren van bedrijfsbewustzijn en het transformeren van individuen, teams en organisaties. Het resultaat is een succesvoller en veerkrachtiger bedrijf.