Individual Awareness

Haal het beste uit jezelf

Haal je echt het beste uit jezelf? Ben je op zoek naar een verandering in jouw leven? Hoe zit het met je energieniveau? Ben je rusteloos of zie je door de bomen het bos niet meer? Wat zijn jouw dromen? Wat wil je bereiken?

Zelfbewustzijn

Waarom doe je de dingen die je doet?

Zelfbewustzijn is de sleutel in onze coachingprogramma's. Mensen die zich persoonlijk en professioneel op hun gemak voelen, hebben een veel grotere kans om organisatorische en persoonlijke doelen te bereiken

Open nieuwe wegen

Onze aanpak leidt tot realistische zelfbeoordeling. Bewust zijn van je eigen persoonlijkheid en de manier waarop je handelt en reageert, helpt je om je persoonlijke kwaliteiten te verbeteren en kan nieuwe wegen openen.

Evenwichtige keuzes

Onze individueel awareness programma stelt je in staat om evenwichtige keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen op basis van jouw eigen persoonlijke kompas.

Onze aanpak

Intake

Het intakegesprek is altijd gratis. Samen identificeren we jouw coachingsbehoeften (privé en / of professioneel). Afhankelijk van het resultaat koppelen wij je aan de meest geschikte coach.

Persoonlijkheidsanalyse

Het eerste deel van dit programma is een persoonlijkheidsanalyse. Dit wordt gedaan door een online vragenlijst in te vullen.

Op basis van het resultaat  identificeren we motieven die gewoonlijk onder het oppervlak verborgen blijven en je helpen bewust te worden van je werkelijke drijfveren.

De grote Waarom-vraag

We zullen de effectiviteit bespreken en coachen en laten zien hoe een persoon het ene doet, tewijl ze in feite het andere willen. We kunnen duidelijke onderscheid maken tussen bewust en onbewust gedrag. Dit is het begin van uw coachingsreis. Al onze Awareness in Business Coaches zijn zeer ervaren in deze trajecten.