• LinkedIn - Awareness In Business
  • Twitter Awareness in Business
  • Facebook - Awareness in Business

© 2020 Awareness in Business all rights reserved | Dutch Chamber of Commerce License No. (KvK): 57026106 | VAT Number (BTW): NL001983897B81

 Nieuwe 

Programma's

VERBETERING TEAM PERFORMANCE

Eendaags empowerment programma

We combineren het gebruik van de DISC-Methode met Paardencoaching met als doel jou een beter inzicht te geven in jezelf en je team om zo de onderlinge samenwerking en communicatie te verbeteren. We werken hierbij nauw samen met Leonique van Tol, Linda Verdiessen en Simone van Loon van "Bureau van Betekenis".

YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

2 daags effectief communciatieprogramma voor uw teams

Optimaliseert de samenwerking tussen teams en in teams.
Wij bieden 5 bouwstenen voor succesvolle en effectieve communicatie. Onder andere Sensing, waarbij je al je zintuigen inzet om af te stemmen op de andere persoon. Daarnaast is van belang uw behoeften te kennen alsook de behoeften van uw collega. Gevoel van veiligheid leidt tot betere communicatie en daarmee  tot een betere samenwerking. En dit leidt uiteindelijk tot een hogere teamperfomance en veel meer werkplezier.

TEAM MOTIVATIE PROGRAMMA

1 daags team programma

Wij bieden het Motivation Factor ® Team Analysis Programma aan als een online instrument voor onze klanten. Ieder individu in het team vult een online vragenlijst in om 3 dingen te ontdekken:

- Motivatievaardigheid
- Intrinsieke motivatie 
- Strategische verbondenheid 

Gedurende een programma van een dag worden de pijnpunten van het team inzichtelijk gemaakt. Razendsnel zal duidelijk worden waar de energielekken zijn in het team. Aan het einde van de dag gaat het team naar huis met een duidelijk actieplan om de pijnpunten aan te pakken. 

GAIA FEMALE LEADERSHIP

1 daags vrouwelijk leiderschip programma voor de jonge vrouw (25-35)

In deze workshop: 

  • Geven we je zicht op een deel van je eigen identiteit en laten we je in contact komen met je eigen talenten om behoeften om in een flow te komen.

  • We geven je input om tot een eigen drijfveer formulering te komen. Een Motto waaraan jij voortdurend kan toetsen welke keuze je moet of zou kunnen maken. Keuzes die passen bij wie jij bent als de mens die je bent.

  • Wat we willen is dat je inzicht krijgt in je eigen aansturing, wat is de dialoog die je met jezelf hebt om dingen wel of juist niet te doen.

Please reload