CASE

Contact: Sharon Doornenbal

Positie: Strategic Advisor

Na het afronden van haar Persoonlijke Coaching Programma, uitgaande van de  Motivation Factor Methode.

DOEL 

 

"Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier een loopbaan coaching traject gevolgd bij Awareness in Business, aan de hand van de Motivation Factor methode. Aanleiding hiervoor was dat ik meer inzicht wilde in mijn kennis en kunnen, en hoe dit in te zetten tijdens mijn werk. Dit met als doel om een meer duidelijke koers te bepalen voor zowel mijn huidige baan, als mijn verdere carrière" 

 
 

BENADERING

"Tijdens een vijftal sessies ben ik samen met Ella dieper op mijn behoeften, talenten, energy drainers en enhancers ingegaan. Het mooie aan deze methode is dat de sessies in elkaar overvloeien en voortbouwen op elkaar, zodat je uiteindelijk heel gemakkelijk en helder jouw persoonlijke doel voor ogen hebt. En het belangrijkste: alles komt uit jezelf, het gaat alleen over jou.

RESULTAAT 

 

"Door de juiste vragen te stellen en mij te ondersteunen in het bedenken van concrete acties en leerdoelen, heeft Ella mijn ontwikkel- en leerproces optimaal begeleid. Ik heb vorige maand zelfs promotie gemaakt, en daar hebben deze aanpak én de goede begeleiding van Ella zeker een aandeel in gehad. 

 

Ik kan iedere (young) professional aanraden om dit coaching programma te volgen. Motivatie en drive zitten van binnen. Dankzij dit programma weet ik wat mij motiveert en drijft, en kan ik dit inzetten voor de rest van mijn carrière.