PROGRAMMA

Leiderschap in deze tijd vraagt enorm veel van je. Of je nu DGA, CEO, (senior) manager of (senior) professional bent. Je agenda puilt uit, je moet voortdurend schakelen tussen je strategische verantwoordelijkheden en het praktische 'problem solving'. Bovendien is het appel op persoonlijk leiderschap de afgelopen jaren enorm toegenomen. Alleen structuur en sturing geven is niet meer genoeg, je moet je ook persoonlijk verbinden aan doelen en vooral aan mensen. De uitdagingen waar je voor staat doen een aanslag op je flexibiliteit, privé-werk balans en je energiehuishouding.

Focus op bewustwording & verbinding

De thema’s bewustwording en verbinding staan steeds hoger op de agenda. Maar wat betekent dat voor jou en je onderneming in de praktijk? Hoe doe je dat, verbinding maken en het bewustzijn van jezelf en je mensen vergroten?  Dit vraagt aandacht en ruimte om hierbij stil te staan. En eerlijk; wanneer krijg je die ruimte, of beter gezegd, wanneer neem je die ruimte voor jezelf? Dat is een moeilijke opgave in de hectiek van alledag in jouw bedrijf en of werkzame leven.

Persoonlijk kompas

De Business Awareness (Re)treat'' biedt je deze ruimte; een oase van rust om bij te tanken en even stil te staan in jouw leven. Een plek om te reflecteren op je persoonlijke leiderschapsstijl, je ingesleten patronen en je persoonlijke  energiehuishouding. 

De optimale setting om vorm te geven aan je eigen persoonlijke kompas, waardoor je jouw nieuwe balans vasthoudt en door kunt geven aan je thuisfront en in je organisatie.

Wil je meer  weten over het programma mail ons dan op:

info@awarenessinbusiness.com 

Ondernemers Revive Retreat

Mallorca | 24 - 28 oktober 2021

 
 

DOELEN

Reset

Ceatie van je nieuwe  Persoonlijke kompas

tijd voor bezinning en reflectie op eigen functioneren en koers van je eigen onderneming/ organisatie

Onder de loep

Persoonlijk Leiderschap onder de loep

Bewustzijn

Inzicht vergroten in je Persoonlijke energiehuishouding

Connectie

Leer hoe je echt de connectie kunt aangaan en deze vast kunt houden

Preventie

Als je goed voor jezelf zorgt op elk aspect (je lichaam gevoel en denk niveau)  kun je ook goed voor je organisatie zijn

Programma 2021

Persoonlijke intake

De Business Awareness Revive Retreat start voordat we op reis gaan met een intake gesprek in Nederland met jouw persoonlijke Awareness in Business coach. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en formuleren we met elkaar jouw leerdoelen.

Ontvangst op Mallorca

Daarna ontvangen wij je in de schitterende ambiance en gastvrijheid van het door ons zorgvuldig geselecteerde landhuis Osa Major in Sant Joan (www. osamajor.com) op Mallorca en beginnen we met het programma op zondag 24 oktober 2021 om 13.00 uur dat duurt tot 28 oktober 13.00 (we vertrekken weer naar Nederland na de lunch).

Maatwerk
Het programma van de Business Awareness Revive Retreat" is ontwikkeld door ons op basis van een jarenlange ervaring, is afgestemd op jouw behoeften

en bestaat uit de volgende elementen:


Mind-Body Balance

Mindfulness

Persoonlijk Leiderschap
Herijking van je Business Doelstellingen (purpose)

Persoonlijke Effectiviteit
Energiehuishouding
& Fysieke Fitheid


Met behulp van deze programma onderdelen werk je, in duo’s, groepsverband of individueel, aan
de leerdoelen die je van tevoren bepaald hebt. Iedere dag komen de verschillende elementen aan
bod. Het dagelijks wisselend programma wordt verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine,
yogaclass, massage, rustmomenten en activiteiten zoals wandelen in de schitterende natuur van Mallorca activiteiten, zoals duiken, zee-kanoën en zeilen.

Wat levert het je op?

Uitgerust, opgeladen en met je nieuwe ''persoonlijke kompas''  op zak, ga je met nieuwe energie na 5 dagen weer huiswaarts om met een hoger bewustzijn en met meer voldoening en plezier, je leven meer richting en vorm te geven dat helemaal bij jou past.